Gosedjursplåster, Glow in the dark - Tröstisar

Tröstisar är mjuka gosedjursplåster som tröstar barnet som har gjort sig illa, är orolig/rädd eller bara behöver lite tröst. Tröstisar Glow in the dark är speciellt framtagna för att trösta barn som är mörkrädda. Varje tröstisplåster har ett litet hjärta på magen som lyser tryggt i mörkret.
Förpackningen innehåller: 6 Tröstisar & 6 st vanliga plåster (de vanliga plåstren används under Tröstisen eller separat, läs mer nedan.)

Rekommenderas för barn från 3 år.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Tröstisarna  kan användas som de är eller tillsammans med de plåster för att skydda sår som medföljer i förpackningen. Tröstisen kan också användas innan barnet blir oroligt eller rädd, så blir de lite lugnare och tryggare när de klappar och gosar med sin Tröstis!

Både Tröstisar och plåster ska appliceras på torr och ren hud. Plåstret skyddar sår mot smuts och ska alltid appliceras närmast såret och Tröstisen ovanpå plåstret. Du kan även använda både Tröstisar och plåster var för sig vid behov.
Sätt aldrig en Tröstis direkt på ett öppet sår. Byt både plåster och Tröstis dagligen och rengör eventuella sår om det blir fuktigt eller smutsigt.

Tröstisarna är allergitestade och godkända.
Kan innehålla spår av kolofonium.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också