Babblarna Lunchbox med flaska från Teddykompaniet säljs på Nalleriet.se

Babblarna Lunchbox med flaska - Teddykompaniet

Babblarna lunchbox med flaska är perfekt att ta med på utflykten! Lunchboxen och flaskan bär motiv av babblarna. Perfekt att kunna ha både smörgås och dryck i samma kit.

Storlek: 26 x 7,5 x 18 cm. Flaskan rymmer 0,3 l.
Material: Livsmedelsgodkänd plast.
Fri från BPA, PVC och Ftalater. >br>
Rekommenderas från 3 år

Handdiskas
Bör inte värmas i mikrovågsugn.

145.00 kr
I lager (4 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
9472

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också