Mollis Cocker Spaniel, 17 cm - Molli Toys | Nalleriet.se
5.0 2

Mollis Cocker Spaniel, 17 cm - Molli Toys

(2 recensioner)

Söta lilla Mollis Cocker Spaniel från Molli Toys är en gosig hund med härligt mjuk päls.
Hunden har popnitade pärlögon (dragfasta) och sydd nos.

Storlek: ca 17cm
Material: Polyester
Kan ges till barn från 0år.

Cocker Spanieln kan tvättas i maskin på 30 grader.

139.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
8986

Molli Toys är ett svenskt företag som sedan 2009 försett barn med mjuka, kramgoa mjukisdjur och nallar. De kallar själva sina nallar och djur för Mollisar. 

Alla mjuka vänner från Molli Toys är CE-märkta och testade enligt EU's direktiv för mjuka leksaker (EN71). Det innebär att de är barnsäkra – inga vassa detaljer förekommer. Ögon, nos, sömmar och detaljer är dragfasta. De är testade och godkända enligt gällande brandsäkerhetsföreskrifter och allt material, inklusive färger, är giftfria.

Mollisarna kan tvättas i maskin på 30 grader (förutom speldosor).

Tipsa

0
0

Recensioner

Joseline

Så Fina gosedjur, barnens favorit nu. Kommer säkert beställa mer i framtiden, då det är hög kvalitet på alla dosedjur och verklighetstrogna 😍

2023-02-28
Joseline

Är så nöjd med beställningen och alla gosiga hundar vi fick hem, barnens favorit nu( de följer med till förskolan) Barnen hade fått jättefina kommentarer av sina nyfikna kompisar. Kommer säkert att beställa mera både för mina barn och för att ge bort som present, då de är av hög kvalitet och verklighetstrogna ( alltså speciellt ögonen på hundarna) 😇 Dessutom väl packat och snabb leverans!

2023-02-28

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också