Memo (Babblarna) från Teddykompaniet säljs på Nalleriet.se

Memo Babblarna (Teddykompaniet)

Klassiskt memo-spel med motiv av Babblarna. Försök att memorera korten för att sedan kunna para ihop dem.
Spelet innehåller 72 kort (36 olika par att matcha ihop)

Storlek ca 20 x 20cm
Rekommenderas från 2 år.

159.00 kr
I lager (8 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
9623

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

 

Nu kan de minsta barnen vara med och pussla med det här fina formpusslet med motiv från Babblarna. Figurerna på pusslet heter Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo och när barnen lyfter på bitarna står respektive Babblares namn i botten. Ett roligt sätt för barnen att lära sig olika former! Innehåller ett formpussel med sex bitar. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också