Formpussel - (Babblarna) från Teddykompaniet säljs på Nalleriet.se
5.0 1

Formpussel - Babblarna (Teddykompaniet)

(1 recensioner)

Spännande formpussel med de välkända figurerna Babblarna. Ett pussel som även de minsta barnen har ro utav. "Pusselbitarna" förställer de 6 babblar-figurerna och bitarna är vändbara. Under varje Babbel står dennes namn.

Storlek ca 30 x 22cm

179.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
6837

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

 

Nu kan de minsta barnen vara med och pussla med det här fina formpusslet med motiv från Babblarna. Figurerna på pusslet heter Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo och när barnen lyfter på bitarna står respektive Babblares namn i botten. Ett roligt sätt för barnen att lära sig olika former! Innehåller ett formpussel med sex bitar. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Skoog

Toppen, barnbarnen älskade det

2017-09-28

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också