Cuties Tiger - Molli Toys | Nalleriet.se
5.0 1

Cuties Tiger - Molli Toys

(1 recensioner)

Sötaste tigern i serien Cuties från Mollys Toys. Cuties är ett gäng gosisar med extra mjuk lättviktsstoppning från Molli Toys. Deras päls är av lenaste velour och stoppningen så mjuk och följsam att djuret kan användas som kudde. Alla detaljer, som ögon och nos, är sydda. Cuties passar extra bra till de yngsta barnen pga sin lätta vikt, mjuka stoppning och korta päls.

Storlek: ca 26cm
Färg: Orange/svart/vit
Material: Polyester
Kan ges till barn från 0år.

Tigern kan tvättas i maskin på 30 grader.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Molli Toys är ett svenskt företag som sedan 2009 försett barn med mjuka, kramgoa mjukisdjur och nallar. De kallar själva sina nallar och djur för Mollisar. 

Alla mjuka vänner från Molli Toys är CE-märkta och testade enligt EU's direktiv för mjuka leksaker (EN71). Det innebär att de är barnsäkra – inga vassa detaljer förekommer. Ögon, nos, sömmar och detaljer är dragfasta. De är testade och godkända enligt gällande brandsäkerhetsföreskrifter och allt material, inklusive färger, är giftfria.

Mollisarna kan tvättas i maskin på 30 grader (förutom speldosor).

Tipsa

0
0

Recensioner

Niklas

Det blev en väldigt omtyckt present. Köpte den till en vän som precis fått barn, dom bor långt bort, så leverans gick direkt till henne, på bilden jag fick såg den väldigt fin ut.

2020-01-20

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också