Babblarna Plastfigurer från Teddykompaniet säljs på Nalleriet.se
5.0 3

Babblarna Plastfigurer - Teddykompaniet

(3 recensioner)

Babblarna som små söta platsfigurer. Alla 6 Babblar levereras i en fönsterask. På baksidan av asken finns information om Babblarna.
Tillverkade i plast fri från BPA, kadmium och ftalater.

Storlek: Figurerna är mellan 6 och 9,5 cm höga.
Kan ges till barn från 0år

225.00 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
5859

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

Tipsa

0
0

Recensioner

Rimfjäll

Mycket bra.

2019-03-20
Linda

2016-10-13
Sepideh

2016-10-08

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också