Babblarna Minis Babba från Teddykompaniet säljs på Nalleriet.se
5.0 1

Babblarna Minis Babba - Teddykompaniet

(1 recensioner)

Populära figuren Babba från Babblarna som mini-mjukisdjur
Babba har sammetsmjuk päls, sydda ögon och nos. Storleken är alldeles perfekt för de minsta barnen eller som liten smidig resekamrat för de lite äldre.
Storlek: ca 14cm.
Kan ges till barn från 0år

99.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-4 dagar
6152

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

Tipsa

0
0

Recensioner

Zachrisson

2018-11-06

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också