5.0 3

Uggla The Wise HoHo, 25cm - Bukowski Design (Creme)

(3 recensioner)

The Wise Hoho är en stilig uggla av hög kvalité. Hoho har brun/grå päls med antingen cremefärgat eller gråfärgat ansikte.
Ugglan har popnitade ögon och sydd nos. Pälsen är semilång och spräcklig i brunt och grått. Ingen uggla är den andra lik i sin pälsteckning.

Från Bukowski Design
Storlek: 25cm

Kan ger till barn från 0år +

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.

Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska ( generellt sådana material som används för denna typ av produkter ) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier. Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt och flamsäkra. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.

Tipsa

0
0

Recensioner

Christina

2021-03-18
Martina

Jag såg dessa ugglor i en butik för ca 1 år sen och har inte riktigt släppt tanken på dom. Mina barn går på avdelningen Ugglan och i höstas köptes 2 ugglor i olika färg på ansiktet in. De har fått bygga bo till dessa fina ugglor och de finns med vid sagostunder. De är mycket omtyckta av alla barnen. Nu finns även ett uppdrag där alla barn får ta hem en av ugglorna en helg var och ugglan ska då med på allt man gör en vanlig helg. Sen skriver man det i en medföljande bok. Mina barn älskar dessa fantastiskt mysiga ugglor så mycket att de sparade sina veckopengar tills de kunde köpa en varsin, de valde olika färger. Och nu sover och tv myser de med sina ugglor vara dag. Ett bra köp!

2018-03-05
Sara

Otroligt mjuk och mysig! Både barnen och vi vuxna älskar denna härliga Uggla!

2017-12-27

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också