- 21%
 Stripes Skallra, rosa, 15cm - Teddykompaniet

Stripes Skallra, rosa, 15cm - Teddykompaniet

Stripe-mjukisarna från Teddykompaniet är speciellt framtagna för att passa det nyfödda barnet. De är tillverkade i mjukt, lent bommullstyg, har sydda detaljer (som ögon och nos). Alla mjukisarna har dessutom testats och certifierats enligt ÖKO-TEX (läs mer om vad detta innebär nedan). 
Rek. från 0år
Storlek: ca 15cm

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Material: 100% bomull och Polyesterfyllning.

Öko-Tex är världens ledande märkning för textilier, läder och tillbehör som testats för hälsoskadliga ämnen.
Alla mjukisdjur som säljs i Sverige och är CE-märkta lever upp till EU's regelverk för leksaker. De har genomgått tester gällande säkerhet, skadliga ämnen och flamskydd så att de följer rådande lag. Öko-Tex certifieringen tar frågan om säkerhet ett steg längre och testar produkterna inte bara för de ämnen som är förbjudna enligt lag utan även för ämnen som vetenskapligt bevisats eller misstänks vara hälsovådliga.

Alla nallar från Teddykompaniet är CE-märkta och testade i enlighet med EU’s regler för leksaker (EN71). Detta innebär att nallen är barnsäker, alla detaljer på nallarna är därmed dragfasta. Nallarna är eld- och flamsäkra i sitt material utan tillsatt flamskyddsmedel. Nallarna är kemikaliefria, all infärgning är gjord av giftfria färger och plastdetaljer är gjorda av giftfri plastmassa.
Mjukisdjuren från Teddykompaniet kan tvättas i maskin i 40grader (undantag speldosor)

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också